* * *

Gezien de aanbevelingen van onze overheid kunnen de activiteiten van het Stadsproject Matthäus Passion 2020, die gepland waren in de maand maart, helaas niet doorgaan.

* * *

ALLES KOMT SAMEN

Wist je dat Toonkunst Rotterdam het koor is dat 150 jaar geleden de eerste Matthäus Passion in ons land uitvoerde? In de Paastijd zijn er inmiddels veel uitvoeringen om uit te kiezen. Dankzij ons stadsproject hebben we iets unieks te bieden! Dat doen we niet alleen in Rotterdam; we zijn er ook trots op in Almere de eerste live-uitvoering van Bachs meesterwerk te presenteren.

In de hele maand maart 2020 sluiten mensen zich aan voor twee grootse uitvoeringen van Bachs meesterwerk. Honderden schoolkinderen uit Almere en Rotterdam, en koorleden van Toonkunst Rotterdam in de kleinere solo-rollen zorgen voor extra dramatiek en klankkleuren.

Met onze vermaarde solisten en Collegium Delft wordt het uitvoeringen van hoog niveau. Een prachtige belichting die muziek en verhaal volgt, maakt de beleving compleet. Ontroerend, verhalend en meeslepend – mis deze speciale Matthäus Passion niet!

UITVOERENDEN

Toonkunst Rotterdam, honderden schoolkinderen uit Almere en Rotterdam, ZangExpress, JaJa Zingen Voor Kids, Vrije School Almere en Collegium Delft

Maria van Nieukerken (dirigent)

Maarten Koningsberger (Christus)
Johannette Zomer (sopraan)
Marcel Reijans (tenor)
Gerben Houba (tenor/Evangelist)
Elsbeth Gerritsen (alt)
Joris Derder (bariton)

ALMERE
Donderdag 26 maart 2020
19.30 uur
KAF, Almere

KAARTEN

ROTTERDAM
Zaterdag 28 maart 2020
19.30 uur
De Doelen, Rotterdam

KAARTEN
BLIJF OP DE HOOGTE
Onze beknopte nieuwsbrief wordt een beperkt aantal keer gestuurd.
Uitschrijven is elk gewenst moment mogelijk.
SCHRIJF ME IN